diumenge, 1 de maig del 2011

Ens espera una gran setmana

Fins ara portem una temporada molt emocionant on s'ha vist de tot i hem pogut gaudir com mai. Ha arribat un moment, en el tram final d'aquesta temporada, on ens trobem davant d'una situació encara molt més emocionant i és que amb dos partits es pot decidir tot.
Primer de tot, dimarts ens enfrontem al Real Madrid al Camp Nou per poder decidir qui serà un dels finalistes a arribar a Wembley. En un principi el FCBarcelona ho té molt guanyat ja que a l'haver enmarcat la victòria per 0-2 al Bernabéu, els blancs tenen bastant difícil la remuntada, tot i que no és impossible. El Barça ja té un peu i mig a la final de Wembley, però no cal relaxar-se amb els gols de l'anada perquè el Real Madrid podria despertar-se i venir al Camp Nou amb un equip que ens podria deixar destrossats i bocabadats.
Pel que fa a la Lliga, el diumenge vinent a les 19:00 el Barça s'enfronta a l'Espanyol al Camp Nou. Serà un partit decisiu per poder proclamar el FCBarcelona campió de Lliga d'aquesta temporada. Les jornades d'ahir, però, no van mostrar el millor de l'equip blaugrana. Des d'un punt de vista més subjectiu podria dir que, al veure la derrota del Real Madrid davant el Saragossa, aquest es va relaxar i per això els va sortir un partit com el d'ahir. Sincerament, la Lliga crec que la tenim guanyada, però el que cal ara mateix és no precipitar-nos i pensar que ja ho tenim tot al sac i ben lligat, sinó que ens hem de centrar primerament en la Champions i en el partit de dimarts contra el Madrid i després amb el derbi decisiu de diumenge.

Així que amb això podem veure que l'últim clàssic pot decidir les semis de la Champions i el gran derbi pot decidir el campió de Lliga.
Molts ànims, això ja és nostre!

FCBARCELONA - Més que un Club!

1 comentari: