dilluns, 9 de maig del 2011

La Lliga a només un punt

Tot i la victòria prominent del Real Madrid el dissabte contra el Sevilla, el FCBarcelona s'acosta cada cop més al títol de Lliga d'aquesta temporada 2010/11. Ahir l'equip blaugrana es va enfrontar al Camp Nou amb el rival de la mateixa ciutat, l'Espanyol, i un cop més, la gran victòria va ser pel Barça.
L'equip de Pep Guardiola ahir va superar a l'altre equip de la ciutat amb un contundent 2-0 i ja comença a acariciar la Lliga per tercer any consecutiu. Ahir els blaugrana, tot i encara no ser matemàticament campions de Lliga, van celebrar la victòria d'una manera molt eufòrica. L'espectacle del matx el van donar tant Iniesta com Piqué, personalment els millors jugadors del partit, que a part de fer els gols de la victòria, van fer unes jugades impressionants que no ens van deixar bocabadats però van aportar més emoció al partit. Ara falta esperar el que passarà el dimecres vinent a València contra el Llevant, ja que si el Barça guanya o empata els de Guardiola es proclamaran matemàticament campions. Per altra banda, si el Madrid perd dimarts contra el Getafe, el Barça també es podrà proclamar campió abans d'hora.
El 2-0 va donar més tranquil·litat a l'equip i el va impulsar a treure Abidal, que va reaparèixer dimarts també davant del Real Madrid. Va ser un final feliç per un partit perfecte.

Alineació de l'equip davant el derbi: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Fontàs (canvi Abidal segona part), Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa i Messi.

La Lliga s'acaba i s'acosta la Champions.