dimecres, 4 de maig del 2011

Missió: Conquerir Wembley

Per fi, i després de molt patiment, el FCBarcelona ha pogut aconseguir passar la porta de les Semifinals de la Champions i així arribar a Wembley. Encara no es sap amb qui s'enfrontarà i és que aquest vespre es disputarà el gran partit entre el Manchester i el Schalke. Qui serà el rival que es jugarà la Champions d'aquesta temporada?
Després de tants temps, el Barça vol tornar a Wembley a tornar a viure els moments feliços de la primera Champions guanyada pel club.
Què dir del partit d'ahir? Doncs no va ser un dels millors partits ni clàssics que he vist, sinó que fins hi tot era tot monotonia i tranquilitat fins que va arribar el gol del Real Madrid. Ens vam endur una gran sorpresa i sobretot ens va fer molta il·lusió quan el gran jugador Abidal va sortir al camp, benvingut de nou campió.

Ja hem arribat a Wembley, ara falta conquerir el camp!
MOLTS ÀNIMS!

3 comentaris:

  1. 3 setmanes, en que poden passar moltes coses. A veure si tanquem la lliga aquesta cap de setmana, i així podrem centrar-nos en el partit.

    El Manchester sembla que es jugarà la lliga fins l'últim moment, això ens pot anar bé.

    A Wembley!

    ResponElimina
  2. Missió cumplida,ja som a la final,ara hem de guanyar la lliga i un altre vagada,el partit dels somnis a Wembley.SOM-HI BARÇA!

    ResponElimina
  3. Hola
    Ara a per la quarta :)
    Salutacions

    ResponElimina