dimarts, 22 de febrer del 2011

Messi: 250 partits, 250 espectacles

Lionel Messi va celebrar diumenge passat al Camp Nou el seu partit número 250 amb la samarreta oficial del FCBarcelona. D’aquests partits oficials on Messi ha vestit de blaugrana i des que Guardiola està entre nosaltres, aquest jugador acumula el 81% de les victòries amb el primer equip.
És molt difícil imaginar a Lionel Messi amb una altra samarreta que no sigui del FCBarcelona ja que aquest número de partits reflexa la seva felicitat dins el club. A part de la samarreta de la Selecció Argentina, Messi mai s’ha posat cap altra samarreta que no sigui blaugrana, la qual vesteix des de fa set anys, quan als setze anys va abandonar el seu origen per venir a Catalunya.
Quan tenia 11 anys, els metges li van diagnosticar una deficiència a l’hormona del creixement, que l’impedia desenvolupar el seu físic de manera normal. El River Plate es va mostrar interessat pel jugador i els serveis que oferia, però no podien pagar el que valia el tractament. En aquell moment, representats del FCBarcelona el van veure jugar i li van fer una oferta als seus pares: el club volia pagar el tractament si Messi firmava per ells i es traslladava amb tota la família a Barcelona. Els pares van acceptar i des d’aleshores, tenim història blaugrana fins ara. Actualment, a l’edat de 23 anys, aquest jugador, amb set temporades amb el club, ha sabut donar tot el que tenia per tal d’arribar a aquesta gran xifra de partits.
La història del jugador amb el club sembla no tenir final. El FCBarcelona va acollir-lo quan era un adolescent que semblava ser de la talla i pes adequats per convertir-se en un jugador professional. L’equip confiava i actualment també ho fa, amb el seu talent, i, a canvi el jugador els aporta gols, campionats inoblidables i gols de victòria i alegria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada