dijous, 24 de febrer del 2011

Un trofeu per a tres estrelles

Cada any es celebra un festival dedicat als millors esportistes i tècnics de l’any, FIFA Balon d’Or. En aquesta gal·la s’entreguen premis molt valuosos als jugadors i jugadores més emblemàtics i emblemàtiques que han tingut un bon paper durant l’últim any dins el terreny de joc.
El passat Gener va tenir lloc un cop més aquesta gal·la, una festa que ha portat molta alegria i alhora polèmica des de l’any 1991. Aquest any ha sigut molt especial el sorteig d’aquest premi per els aficionats culés ja que els tres seleccionats per endur-se el premi al millor jugador l’any han sigut tres del primer equip del FCBarcelona: Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Lionel Messi.


Quan van sortir els tres candidats a obtenir aquest premi, les opinions eren molt variades: la majoria de persones optaven per Xavi o Andrés, però no per Messi. Aquests resultats no han sigut del tot sorprenents ja que Leo Messi ja ha guanyat més d’una Pilota d’Or, per això ja va ser descartat per molta gent a l’hora d’obtenir-la. Andrés Iniesta ja va estar nominat per aconseguir-la però no ho va poder fer, així que era el segon preferit per obtenir-la. Per últim, per molta gent era l’any de Xavi Hernández perquè s’ho mereixia més que ningú després de les seves brillants actuacions al terreny de joc i la seva elegància al camp.


Messi va resultar ser el millor jugador de l’any 2010, cosa que va sorprendre a moltes persones. Quasi ningú s’ho esperava. Però això no vol dir que no estigués qualificat per obtenir el premi, sinó que amb la temporada que ha fet amb el FCBarcelona, aquest jugador era un bon candidat per a obtenir la Pilota d’Or.
Tres jugadors nascuts i crescuts a la Masia i amb la mateixa quantitat d’experiència en el joc i personatges experts en deixar-nos bocabadats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada