dimecres, 23 de febrer del 2011

Pep Guardiola: Una temporada més amb el club

Pep Guardiola s’ha convertit en una figura emblemàtica dins el món del futbol  i pel que fa a la renovació del tècnic blaugrana fins l’any 2012, ha donat una gran satisfacció a la plantilla i a tot l’equip directiu. Tot va començar quan va va debatre amb el FCBarcelona, aquí ja es va convertir en una persona molt important dins l’equip. Llavors, passar a ser el líder dins el planter l’ha fet agafar la figura de persona elegant i bon tècnic per sobre del qual costa arribar.
Avui també es destaca que Pep Guardiola ha arribat als 100 partits disputats a la Lliga en la primera posició, en total 79 victòries que proclamen a aquest personatge la posició de millor tècnic. Els seus dots com a futbolista i sobretot com a persona coherent i disciplinada l’ha ajudat a portar l’equip fins més enllà de l’imaginable.
L’ex jugador blaugrana és l’entrenador més jove dins els que encapçalen la llista i amb només 100 partits s’ha posat davant de tot. En poc temps ha aconseguit un prestigi que altres entrenadors amb aquest temps no han aconseguit. Aquest prestigi tan immediat s’ha aconseguit gràcies als seus jugadors, els quals el formen cada dia. La relació amb els seus jugadors, tant de primera divisió com els del filial és recíproca ja que,  mentre ell els forma per ser millors jugadors i progressar cada dia més, aquests jugadors també formen part de l’evolució del tècnic Guardiola, i durant aquests tres anys com a entrenador blaugrana, ha aconseguit aportar una sèrie d’elements per demostrar que no és un entrenador corrent.


Gràcies, Pep!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada