dilluns, 11 d’abril del 2011

90 minuts

Pep Guardiola ja va advertir abans del partit d'anada contra el Xakhtar que mostra una prudència extrema davant els partits contra aquests equip. En aquest sentit, ressalta que "queden 90 minuts per jugar" i fa referència al camp contrari com "un estadi immens en què l'ambient és molt fort".
El resultat al Camp Nou va ser exitós, un 5 - 1 molt difícil de superar. Però tot i el resultat, el tècnic blaugrana adverteix que "en el futbol, i en l'esport en general, pot passar de tot". A part, Pep recalca que hi ha d'haver prudència i recorda que el Barça s'està jugant estar a semifinals de la Champions per quart any consecutiu.
Guardiola té una idea molt clara al cap i és que s'ha de sortir a guanyar el partit i intentar marcar un o dos gols, aquesta idea sempre l'han tingut i la mantindran. Pel que fa al partit al Bernabéu del dissabte, el tècnic ressalta que ara mateix la part més important en la que s'han de centrar els jugadors és en l'enfrontament de demà i, quan acabi el partit, podran preocupar-se del gran clàssic i començar a preparar-lo. "Des que estem junts hem jugat cada partit de manera seriosa, sense pensar en el següent", remarca.
Pel que fa als jugadors, Guardiola ha preferit esperar fins demà a veure en quin estat físic es troben els jugadors blaugranes. De moment, però, no descarta a ningú en el terreny de joc i pel que fa a Leo Messi, Pep declara que "veurem com està i decidirem".
Per últim, l'entrenador remarca el fet que ara mateix no hem de pensar en el triplet. El Barça s'ha de sentir orgullós de fins on ha arribat i el que pot aconseguir més endavant.

1 comentari:

  1. Partit a partir, pas a pas, es podrà repetir el 2009. Però s'ha d'anar amb calma.

    Salutacions des de www.tenimunblog.com

    ResponElimina