dissabte, 2 d’abril del 2011

Abidal visita el Camp Nou

Abidal va presenciar ahir l'entrenament al Camp Nou de la plantilla blaugrana després de 15 dies de l'operació. Va poder visitar als seus companys després d'uns dies d'absència. Pel que fa al jugador, ha estat aquesta última setmana a casa reposant.
Una estona abans de començar l'entrenament d'ahir a la tarda, Abidal va poder estar amb els seus companys i repartir abraçades i petons d'un feliç retrobament amb els jugadors i tècnics, entre d'altres, i s'ha mostrat afectuós amb tothom.
El fet que el jugador francès visités el Camp Nou va suposar una gran felicitat per l'entrenador Pep Guardiola però sobretot per els seus companys, on trobem concretament a Víctor Valdés, qui li va fer una abraça i un petó eterns, el qual demostra l'estima que li té. A més, ha sigut un pas satisfactori ja que al rebre l'alta hospitalària tan aviat, el pas d'ahir divendres va suposar una gran millora després del procés d'operació del jugador francès, tot i que encara segueix la seva recuperació.

Abidal s'ha guanyat el cor de tota la plantilla.


TORNA LA LLIGA
Pel que fa a la Lliga, aquesta nit s'enfronten Vila-real - Barça en un partit decisiu per aquest desenllaç de la competició. Tot i les absències de grans jugadors com Puyol, Abidal, Maxwell, Pedro i Xavi, es preveu un partit espectacular.

1 comentari:

  1. Si el Barça guanya es pot escapar a 8 punts del Madrid. Gràcies Sporting!!

    ResponElimina