dijous, 14 d’abril del 2011

Disputarem quatre clàssics en 18 dies

El FCBarcelona es veurà les cares amb el Real Madrid a les Semifinals de la Champions d'aquesta temporada. Després que el Barça superés la barrera del Xakhtar, el Madrid també ha fet la seva feina derrotant i deixant a quarts de final al Tottenham. Amb això, el dia 27 d'Abril tindrà lloc el primer enfrontament al Bernabéu i la tornada serà al Camp Nou el dia 3 de Maig.
Serà un Abril molt emocionant, tot començant amb el gran clàssic d'aquest dissabte al Bernabéu. El Barça anirà a per totes, però s'ha de tenir en compte que pot passar de tot i no tot seran alegries, sinó que ens hem de preparar per els diferents resultats que poden sorgir perquè llavors les repercussions poden ser catastròfiques. Llavors, hi haurà quatre clàssics en 18 dies. Això es va confirnar ahir i abans d'ahir quan ambdós equips van certificar la seva entrada per a les semifinals de la competició europea. Els blaugranes arriben a aquesta fase de la comeptició per quarta vegada consecutiva, mentre que els blancs s'hi troben vuit anys després, concretament des de la temporada 2002-2003, quan es va veure les cares amb la Juventus.
El Barça és un equip senzill que ha arribat molt lluny. Juntament amb el Real Madrid ara mateix estan en un moment en què se'ls consideren els millors equips d'Europa, els quals tenen els millors jugadors del món.

ÀNIMS CAMPIONS!

1 comentari:

  1. Serà espectacular i inolvidable. Esperem que positivament.

    Salutacions,
    Edu

    ResponElimina