dimarts, 5 d’abril del 2011

Torna la Champions

Pep Guardiola veu al Xakhtar com un equip molt bo i l'anomena "un senyor equip". Amb això, el tècnic blaugrana vol rebaixar l'eufòria generada gràcies a la separació de 8 punts amb el Real Madrid a la Lliga i alerta que "les coses ens les hem de guanyar", i encara que hagi esmentat aquesta frase, el tècnic continua creient n el seu equip.
Pel que fa al rival, només parlar del Xakhtar com a rival en els quarts de final contra el Barça, la gent pensa que no s'han de preocupar, pel que Pep ha volgut alertar que el partit contra els ucraïnesos no serà gens fàcil i ha volgut dirigir-se als seus jugadors amb un missatge: "dir-los que ens hi hem de posar perquè jugar-s'ho allà és molt perillós". A part, remarca que si el FCBarcelona demà dimecres juga a mig gas contra el Xakhtar, aquest ens passarà per sobre.

Messi, per la seva part, a la roda de premsa prèvia al partit ha assegurat que "serà un partit molt igualat. Només cal que mirem què va passar a la final de la Supercopa d'Europa". També remarca que caldrà sortir ben  mentalitzats i preparats pel joc que ens portarà el Xakhtar, ja que és un equip que sap jugar molt bé al futbol i té grans jugadors. Si no ho fem, ens pot sorprendre.
A l'argentí no li preocupa qui faci els gols de demà, sinó que el que vol és que se'n facin. El que vol l'argentí és: "esperem que surti un bon partit i que puguem guanyar. L'important és poder treure una bona diferència de gols a casa i així poder viatjar allà amb més tranquil·litat".

Aquest any el somni del triplet pot tornar a convertir-se en realitat.
ÀNIMS, CAMPIONS!

1 comentari: