diumenge, 24 d’abril del 2011

I seguim amb els clàssics

Tot va començar el dissabte del primer clàssic...
El FCBarcelona no va jugar el seu millor partit i ni molt menys semblava un clàssic. Tot i tenir la possessió absoluta envers el Real Madrid, l'equip blaugrana no va poder aconseguir atravessar la barrera blanca que els impedia guanyar el partit. En resum, el primer clàssic va ser un partit com qualsevol altre, on el Barça va tenir la possessió de la pilota en tot el partit, però el Madrid la va jugar molt millor quan la tocava.

Llavors va arribar el dimecres de la gran final a Mestalla, on vam poder veure una gran igualtat en el joc tant blanc com blaugrana, on tots dos equips, després de veure el gran joc que oferien, es mereixien la Copa del Rei. Va ser un partit on vam patir tant el Madrid com el Barça.

En dues setmanes es decidirà tot, tant la Champions com la Lliga. Si tot va bé i el Barça continua guanyant els propers 3 partits de Lliga, ens proclamarem campions. Pel que fa a la Champions, estem davant de dos partits molt igualats on hi haurà molta emoció, més fins i tot envers els altres dos que ja s'han jugat.

Molts ànims en aquesta recta final!

1 comentari:

  1. Amb els resultats de Lliga i Copa (als 90 minuts) passaria el barça. 1-1 al seu camp, i 0-0 la tornada.

    I ells es veuen claríssim a la final? que algú m'ho expliqui

    ResponElimina