dissabte, 16 d’abril del 2011

El primer de molts clàssics

Aquesta nit es veuran les cares els dos millors equips d'Europa en aquests moments. Serà un duel del millor equip local, el Real Madrid de Mourinho, contra el millor equip visitant, el FCBarcelona de Guardiola.

En aquest moment els dos equips opten per el triplet, per tant, el partit que es disputarà aquesta nit a les 22:00 pot ser un dels millors partits de Lliga d'aquesta temporada. El resultat d'aquesta nit serà decisiu per poder descartar a un dels dos contrincants com a campió de la competició espanyola.

Per fi ha arribat el dia esperat, el dia en què el Barça ha de demostar que continua sent eficient en els partits disputats fora de casa. El Madrid també demostrarà que pot guanyar a casa ja que és un equip molt potent que no es deixarà trepitjar. S'espera una nit molt moguda i emocionant amb el primer dels tants clàssics que ens esperen, el segon dels quals és el dimecres vinent a Mestalla per decidir qui serà el nou campió de la Copa del Rei. Llavors fins la següent setmana no tindrem un altre enfrontament, altre cop al Bernabéu i finalment el dia 3 de Maig al Camp Nou es decidirà qui passa a la final de la Champions.

ENS HI DEIXAREM LA PELL!

2 comentaris:

  1. Mira que avui no es decisiu, però jo ja estic molt nerviós. massa. collons, i que em passarà el dimecres!!!!

    ResponElimina
  2. Hola
    segur que ens deixarem la pell. els nostres van a jugar amb moooltes ganes. Som-hi!
    salutacions

    ResponElimina