diumenge, 3 d’abril del 2011

Cap a casa amb +8

Un partit emocionant on es va poder apreciar l'essència dins el camp dels de Guardiola.
La primera part va estar plena d'ocasions per part de l'equip blaugrana i de molta pressió al principi del Vila-real. Un ensurt de Mascherano va fer escalfar al jove Fontàs en un partit on hagués donat la talla, però finalment no va ser res més que un cop i el jugador argentí va poder continuar al terreny de joc.
Un implecable Valdés atent en tot moment va ajudar a l'equip a no baixar el nivell.
Durant la primera part, el Barça va obtenir una mitjana de possessió del 69%, va cometre sis faltes i va crear una ocasió de gol. En resum, la primera part la va caracteritzar moltes parades dels porters, molt joc i moviment, moltes faltes... en definitiva, hem vist futbol.


La segona part va ser un tant més impecable i tot va començar amb l'escalfament de Leo Messi uns minuts abans de començar, el qual van canviar per Keita. Als inicis d'aquesta segona part va tenir lloc un xut impressionant d'Iniesta a porteria, el que ens va recordar a l'extraordinari gol a Stanford Brigde. Els blaugranes van mostrar molta pressió recuperant pilotes al mig del camp. El nou Afellay va poder crear una ocasió de perill apropant-se a la petita àrea de porteria, però cap company va poder arribar a la pilota. El jugador holandès va crear moltes ocasions. Pel que fa a Valdés, en aquesta segona part vam veure que continuava sent ràpid. El Vila-real no es va acostar perillosament a la seva porteria, i els dos cops que ho va intentar, Valdés va respondre correctament. Minut 21: Arriba el gol de Gerard Piqué, després d'una centrada d'Alves i un cop de cap de Busquets. Després de l'impressionant gol del català, el Barça no va parar de crear encara més i més ocasions de gol a la porteria de Diego López. Final del partit. Valdés i Busquets es queden sense jugar amb l'Almeria i s'asseguren poder anar al Bernabéu.

Malgrat no haver comptat amb la presència d'uns jugadors que han donat molt d'ells al Barça, l'equip se'n ha sortit espectacularment mostrant als espectadors un festival d'oportunitats.

PARAULES DEL PORTER
"Sabíem que guanyar aquí era un pas de gegant. Estic molt content de com ha jugat l'equip, del futbol que hem fet, dels companys, de la pressió i intensitat i sobretot d'haver arribat a dalt. Però queda molta Lliga i tot s'anirà veient partit a partit".
Un capità exercint d'heroi en tots els 95 minuts de joc.

Queden 8 partits amb 24 punts en joc.

2 comentaris:

  1. Hola LauraFC
    Mitja lliga guanya...o fins i tot una mica més :)
    salutacions

    ResponElimina
  2. La lliga està guanyada, i compte amb el Bilbao que ens pot fer un regal important la setmana que ve.

    Però ara toca centrar-se en Champions.

    Salutacions

    ResponElimina