dijous, 31 de març del 2011

Xavi, "L'arquitecte del futbol"

La Federació Internacional d’Història i Estadística de Futbol ha guardonat a Xavi Hernández, migcampista del FCBarcelona, el millor constructor de joc d'aquest any 2010. Aquest ha sigut el seu tercer any consecutiu que guanya aquest guardó. L’elecció d’aquest premi es fa a través de votacions entre mitjans de comunicació i experts de 85 països d’arreu del món.
Se'l considera un dels cervells del club blaugrana al mig del camp amb 223 punts, seguit d'Andrés Iniesta que se'n ha endut 148, mentre que Leo Messi es queda a la quarta posició amb 111 punts, per darrere de Wesley Sneijder.
Com he dit abans, Xavi ha estat escollit millor constructor del joc del món tres anys consecutius. El primer any va ser el 2008, on es va quedar per davant de Cristiano Ronaldo i de Leo messi, i l'any passat va superar a Messi i Kaká. Respecte a les edicions anteriors en què el de Terrassa va rebre el guardó, la d’enguany és la vegada que més punts s’ha endut.

Personalment, Xavi ha sigut i serà un gran pilar per l'equip blaugrana i sense ell l'equip no es recolzaria en res. Juntament amb Puyol formen una parella i muralla veterana que ningú atravessar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada