dilluns, 7 de març del 2011

Lliga aparcada i centrats en l’Arsenal

Aquest dissabte es va disputar un partit es pronosticava que fos realment fàcil però finalment va fer patir més als blaugrana ja que només van poder posar una pilota al fons de la porteria del rival, però això no els va treure poder tenir oportunitats durant tots els 90 minuts de partit. A part d’això van poder travessar la barrera defensiva del Saragossa moltes vegades i van impedir l’arribada d’aquests a la porteria de Valdés, un dels recent incorporats a les convocatòries setmanals de la Lliga.
Va ser un partit dintre de tot monòton gràcies a la gran possessió del FCBarcelona però també, en algunes ocasions, bastant emocionant per algunes ocasions de gol dels grans cracks.
Finalment, el gran Keita va fer arribar l’únic gol del partit al minut 42, després de moltes ocasions per part dels altres golejadors de l’equip. Després d’això, es mostra molt confiat en l’equip i en les seves victòries.
El proper repte per a Seydou, un dels homes del partit de dissabte, és la remuntada contra l’Arsenal. Segons ell, “el dimarts és el partit més important de la temporada. Serà difícil, però jugarem a casa amb el suport de l’afició”. Aquest blaugrana pronostica un bon partit i creu que la clau és que surtin forts ja que amb la qualitat que tenen poden guanyar. Finalment, el jugador afirma que la prioritat del partit de demà al Camp Nou és “no encaixar cap gol” i que serà un partit molt diferent al que van disputar amb l’Inter o amb el mateix Arsenal la temporada passada.

1 comentari:

  1. Ja falta menys d'un dia, quins nervis, Quines ganes de tornar a sentir l'himne, i la pilota i tota la essència de la Champions en general

    Salutacions des de www.tenimunblog.com

    ResponElimina