dijous, 3 de març del 2011

Tres punts costosos

Ahir va tenir lloc l’enfrontament entre dos favorits dins la Lliga de Futbol, el València i el Barcelona.

El Barça va derrotar al València amb una nova diana del mestre argentí, que va protagonitzar un triomf vital amb el seu gol inesperat i el qual ja supera a Cristiano Ronaldo amb tres gols més.

Va començar el partit pràcticament com tots els altres, el FCBarcelona tenia la possessió de la pilota molt alta i dominava clarament el partit. Malgrat això, no acabava de tenir el dia molt clar sinó que més aviat va ser una primera part grisa i quasi sense joc per part del club blaugrana. Alhora, el València veient mentre el Barça dominava el partit, anava intentant entrar dins la porteria de Pinto i de tant en tant contraatacava de manera sobtada trastocant al FCBarcelona. Tot i així, la primera part va acabar amb un empat a 0 i amb cares preocupants tant a dins el camp com a la banqueta.
La segona part encara va començar més ensopida per part de l’equip blaugrana però més alegre per part de l’equip valencià i és que els catalans no van saber tocar bé la pilota fins cap al minut 70 quan el de sempre Lionel Messi, va obrir la llauna. Després del magnífic gol, el Barça no va parar de voler fer més espectacle, però el temps no va donar per més i van haver de marxar cap a casa amb només un 0-1 però amb un gran somriure a la cara.

Després del partit d’ahir al vespre, el FCBarcelona acumula la seva 20a victòria fora de casa aquesta temporada.
Un pas de gegant a la Lliga i amb tres punts més cap a casa.