dijous, 17 de març del 2011

Fontàs al primer equip

Andreu Fontàs, el de Banyoles, s'incorpora fins a final de temporada al primer equip. És un jugador amb molta experiència i que ja ha disputat cinc partits amb els jugadors del primer equip.
Amb la situació de pànic que el club està vivint amb Éric Abidal, Fontàs és un recanvi de garanties per aquest jugador.

El seu primer debut va ser el 31 d'Agost del 2009, quan va jugar els últims minuts del Barça-Sporting. Des d'aleshores ha sigut un jugador indispensable en certes ocasions i la seva participació amb el conjunt de Guardiola han estat molt correctes i puntuals. A partir de jugar el seu primer partit amb el primer equip, el jugador va tornar a disputar el Barça-Cultural de Copa al Camp Nou, aquí, però només va jugar mitja hora. Durant aquesta temporada que estem vivint, Fontàs ha jugat molt bé quan ha estat al primer equip i ha sigut un dels jugadors més actius del B que ha jugat al primer. Ha jugat tres partits com a titular: Ceuta-Barça, Almeria - Barça i Barça-Rubin Kazan de Champions.

Esperem que Abidal es posi bé, però mentrestant, Fontàs serà un bon reforç.

1 comentari:

  1. El problema per Fontàs es que puja al primer equip quan el Barça s'ho juga tot, no tindrà temps d'agafar experiència. Si hagués pujat al gener...

    Però ja tindrà temps en temporades següents

    Salutacions,
    Edu

    ResponElimina