diumenge, 27 de març del 2011

Quarts de final per recordar

El FCBarcelona ha estat en molts quarts de final de la Lliga de Campions, però dins l'equip podem distingir que hi ha els veterans i els jugadors més nous els quals s'enfronten per primera vegada a uns quarts dins aquesta competició. Aquest any ha tocat tornar a trepitjar els quarts dins una competició on podem trobar el gran rival de l'equip blaugrana a semis, el Real Madrid.

Hi ha dos jugadors - Adriano i Afellay - els quals afrontaran contra el Xakhtar els seus primers quarts de final de la Champions dins una competició molt renyida. Cap d'aquests dos jugadors havien passat dels vuitens en edicions anteriors. D'altra banda, Mascherano aquesta edició afronta la seva quarta participació dins els quarts de final de la Champions. I, per sorprendre, Leo Messi tot just enfila la seva tercera participació en aquesta competició, encara que costi de creure.
Villa, per un altre costat, gaudirà d'una oportunitat única per superar la barrera que no va poder vèncer amb el València durant la temporada 2006/2007, ja que els va derrotar el Chelsea. Ara es pot superar.

No els oblidem dels més veterans ja que Xavi Hernández i Carles Puyol. Aquests han estat jugadors molt experimentats en aquest tipus d'eliminatòria, per exemple, Puyol ha disputat fins a set quarts de final i només en una edició no la va poder superar, l'any 2002/2003 contra la Juventus. Xavi, d'altra banda, ha jugat uns quarts menys que el seu company de la Pobla, ja que es va perdre per lesió els quarts de final davant del Benfica, corresponent a l'any 2006.


Pel que fa a la competició espanyola, aquest cap de setmana no hi ha hagut partits de Lliga ja que tots els seleccionadors han convocat als seus corresponents jugadors per jugar-se el lloc a la Eurocopa de l'any 2012. La setmana que ve més partits i més emoció.

2 comentaris:

  1. Lauriii a les etiquetes hauries de posar els jugadors, equips, clubs, estadis que mencionis. Tindràs més possibilitats que et trobin i per tant més visites!

    ResponElimina
  2. Xavi i Puyol són la demostració que els útlims anys s'han fet les coses molt bé a can Barça.

    Esperem que encara arribin més lluny.

    Salutacions de de www.tenimunblog.ocm

    ResponElimina