dimecres, 16 de març del 2011

Suport mundial a Abidal

El món del futbol s'ha unit per poder donar suport a Èric Abidal, el jugador del FCBarcelna després de saber que se li ha detectat un tumor al fetge i que haurà de ser operat divendres. Les xarxes socials s'han omplert de missatges tant d'altres equips, com d'aficionats com dels companys per mostrar l'afecte al jugador francès.

El FCBarcelona ha proposat utilitzar el Twitter el "hashtag" #animsAbidal per poder recopilar tots els missatges de suport que faran arribar a Abidal. En poc temps aquesta etiqueta ha sigut una de les més utilitzades mundialment i ha proporcionat més del 0.7% del trànsit a tot el món dins d'aquesta xarxa social. D'altra banda, a Facebook, la notícia ha obtingut més de 10.000 comentaris de suport en només 10 hores.

A part d'obtenir missatges de suport per part d'aficionats blaugranes i de companys, també hi ha hagut suport de rivals. Primer de tot, dels jugadors blaugranes a través de Twitter han publicat una sèrie de missatges, com per exemple Puyol, Piqué, Iniesta, Jeffren i Adriano. També ho va fer Sandro Rosell i Luis Enrique, el qual al juny deixarà el Barça B. En canvi, els rivals que li van donar suport des d'altres equips han sigut: Sergio Agüero, Cesc Fàbregues, David de Gea, Cristiano Ronaldo, Jack Wilshere, Kaká i Diego Forlán.
A la imatge es poden veure alguns dels comentaris d'uns quants internautes blaugranes i rivals dins les xarxes socials.

Tots amb Abidal. ÀNIMS!

1 comentari:

  1. El món futbolístic s'ha bolcat amb Abidal, sense importar els colors dels equips o països.
    Només la UEFA sembla no tenir cor, mira que no deixar sortir al Madrid i al Lyon amb samarretes de suport a Anidal...
    però ho van poder fer al final del partit.

    Salutacions des de www.tenimunblog.com

    Si sóc l'únic que et comento potser no et costaria res passar-te pel meu blog i comentar tu també

    ResponElimina