dilluns, 14 de març del 2011

Cap de setmana gris

Esperàvem que el temps no afectés al partit que disputaria el FCBarcelona, però l’equip ha tingut un cap de setmana negre, primer per la victòria del Real Madrid de dissabte i per l’empat de diumenge al vespre contra el Sevilla.
Va ser un partit on els jugadors del Barça estaven molt adormits, s’acostaven a porteria però no aconseguien marcar fins que el jove Bojan va tenir l’oportunitat de fer-ho amb un gol gràcies a la passada dins l’àrea de Dani Alves. Les estrelles com Villa van passar desapercebudes dins el terreny de joc, de manera que al final va haver de ser el més jove qui va obrir la llauna i va ajudar a l’equip a aconseguir l’empat. Víctor Valdés, malgrat el gol que va encaixar, va fer una actuació magnífica, aportant les millors qualitats del porter dins el camp i defensant el seu equip.
Tot i cedir dos punts al camp del Sevilla, el Barça va superar el rival i va asssolir noves fites.

El que hem de saber és que l'equip no s'ha de posar nerviós encara, hi ha molta lliga per davant amb 10 jornades i les podem guanyar totes si fem un gran esforç. A més, el Real Madrid encara està a 5 punts i nosaltres al capdavant de la competició.

1 comentari:

  1. Empatar a Sevilla tampoc es tan mal resultat. El Madrid li queden 5 partits fora de casa: Atletico, Athletic, València, Villareal i Sevilla.
    Veig mooooolt difícil que guanyin els 5 i també al Barça a casa.

    ResponElimina