dimarts, 8 de març del 2011

Una final: FCBarcelona - Arsenal

El Barça té una missió: remuntar-li a l’Arsenal el 2-1 de fa tres setmanes a l’Emirates Stadium. Si ho aconsegueix serà als quarts de final de la Lliga de Campions. És, doncs, l’hora de la veritat, quan no es pot fallar. I no estarà sol en la lluita.

Aquest vespre tindrà el suport d’un Camp Nou entregat, fidel a un equip que l’ha fet somiar en les tres últimes temporades.
El partit que es disputarà avui al Camp Nou entre el FCBarcelona i l’Arsenal és un partit molt important dins la trajectòria dels dos equips. Es tractarà d’una final tan sols a mitjans de la competició de la Champions.

El tècnic blaugrana afirma que l’afició del FCBarcelona serà clau per poder animar a l’equip a tirar endavant i a guanyar al contrincant. Per això creu que el paper realment actiu dins d’aquest enfrontament el tindran els aficionats culers i seran els que respondran a tot el que vulguin els jugadors blaugranes. L’únic que demana Pep Guardiola és la contribució de la gent durant tot el partit. “L’afició ens portarà a quarts” afirma el tècnic. Aquest no vol preocupar-se per les possibles absències de l’Arsenal, sinó que el que vol i desitja és que els grans jugadors, tant de l’equip català com de l’equip rival, surtin al camp a donar-ho tot i que es pugui veure un gran espectacle.

Segons ell, el partit que s’espera tindrà molts pocs espais per dintre, s’hauran de tancar amb cert ordre i pendents de les jugades de l’equip contrari. A part d’això el tècnic blaugrana confia en treure l’eliminatòria endavant i ha dit que “no tinguin cap dubte que ho intentarem, que anirem a atacar, a fer gols. No tingueu cap dubte que anirem a per ells”. Pel que fa a la baixa de Carles Puyol i a la sanció de Gerard Piqué, Guardiola es lamenta però assegura que “si no passem a quarts no serà perquè no hi és el Carles o el Gerard”.

Els partits entre aquests dos equips sempre són apassionants i no s’intueix que el d’avui en sigui l’excepció.

Ara només falta desitjar-los el millor.

ÀNIMS, CAMPIONS!

3 comentaris:

  1. Si tot va "normal" el Barça ha de passar la eliminatòria. I com va dir en Pep, si passem aquesta arribarem molt lluny!

    Salutacions des de www.tenimunblog.com

    ResponElimina
  2. Hola
    Estem a vuitens i ja ens cal una remuntada. A veure si passem i millorem a quarts.
    salutacions

    ResponElimina
  3. Hola Laura,

    He afegit enllaç rss a www.fcbexperience.blogspot.com a la secció "Blocs del Barça" de la pàgina principal de FC Barcelona Noticias, espero que això pugui ajudar-te en la recerca de "visites, comentaris i seguidors".

    Molta sort i benvinguda

    David
    FC Barcelona Noticias

    ResponElimina