diumenge, 20 de març del 2011

A poc a poc sumem

Un partit bonic però en el qual les estrelles de sempre no van tenir tanta presència com en altres ocasions. Messi, Villa o Xavi no es van veure tan bé com en d'altres partits on eren els protagonistes. No van faltar ocasions, però en aquest cas Bojan va tenir una altra oportunitat per demostrar que mica en mica va entrant més en confiança en l'equip, juntament amb Alves, qui va obrir el marcador extraordinari gol al minut 18.

Finalment, però, al minut 88, el Getafe es va adelantar i va marcar el seu únic gol, el qual va estar seguit d'unes jugades molt perilloses on el Barça va saber reaccionar i no va deixar endur els tres punts.
El Madrid per altra banda, no es deixa vèncer i no vol disminuir distàncies amb el primer classificat, sinó que segueix demostrant que són un molt bon equip amb qui el Barça es trobarà d'aquí poc, amb qui es jugaran la final de Copa del Rei i amb qui es poden trobar a les semifinals de la Champions.

Per altra banda, durant tota la setmana, l'afició i els jugadors van tenir molt presents a Abidal i ho van demostrar durant el partit d'ahir. El Camp Nou va homenatjar a Eric Abidal amb una tancada ovació que va durar un minut, just quan es complia el 22' de joc en honor al dorsal del lateral francès. No va ser l'únic gest de la nit afectuós cap al futbolista blaugrana, ja que els futbolistes d'un i altre equip van sortir amb samarretes de suport cap a ell. Aquests dies els jugadors l'han tingut molt present i van saltar a la gespa amb una samarreta amb la inscripció "T'estimem, Abi", i la van deixar davant la taquilla que el jugador té al vestidor del Camp Nou.

Una mostra d'afecte.

1 comentari:

  1. Una setmana difícil, que ha acabat prou bé. La mala notícia la targeta de Xavi, que se'l trobarà a faltar a VillaReal.

    Salutacions

    ResponElimina