dimecres, 2 de març del 2011

Enfrontament de gegants

Aquest vespre es disputa l'enfrontament a Mestalla entre el València i el Barcelona amb Xavi i Alves convocats i el tècnic Pep Guardiola també viatjant.
D'aquí unes hores es podrà veure per TV3 com es repten en un duel el primer equip i el tercer de la Lliga. Mestalla és un dels estadis més complicats als que s'ha enfrontat el Barça en els últims anys ja que només hi ha pogut guanyar en una de les últimes cinc visites. Ha estat sempre un estadi al qual es Barça s'hi resisteix.
Hi ha un altre esdeveniment important aquest vespre i és que David Villa, a més de tornar a la que va ser casa seva durant cinc anys, s'haurà de sobreposar als seux excompanys.

L'equip valencià ha estat un gran rival durant tota la lliga i és que el dia 4 de Desembre d'aquest any passat va tenir un alt i baix a la competició. Va ser el dia que va perdre al Bernabéu. Va ser un partit polèmic i la derrota situava a l'equip d'Emery cinquè classificat a sis punts del Vila-Real. Des d'aleshores el València ha anat pujant fins el dia d'avui en què es disputarà contra un Barça amb una gran força i estat d'ànim.
El València ja suma 11 jornades seguides sense perdre a la Lliga. Ha sumat 27 punts que l'han ajudat a arribar a la tercera posició dins la classificació, amb un coixí de 4 punts sobre el Vila-Real i a 11 del cinquè classificat, l'Espanyol, amb la classificació per la Champions encarada.

Serà una lluita contra dos equips molt importants a la Lliga que han anat cada cop a més.
No te'l perdis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada