dimarts, 1 de març del 2011

Victòries sense parar

El cap de setmana passat va ser un dels millors de la història del barcelonisme. Els equips de futbol, bàsquet i handbol van acabar positivament els seus enfrontaments a la Lliga. El Barça B també va vèncer al seu equip contrari i l’equip d’Hoquei patins va aixecar la seva 18a Copa del Rei. Pocs cops s’ha viscut una situació així, després de tantes victòries i alegries. Tota aquesta eufòria els darrers dies de febrer ha estat una gran festa pels aficionats culers.

Pel que fa al futbol, l’equip de Pep Guardiola va tornar de Mallorca amb tres punts més a la Lliga, gràcies als gols dels tres davanters més essencials: Messi, Villa i Pedro. Gràcies a la seva victòria i, en efecte, a l’empat del Madrid, l’equip català ha aconseguit augmentar la distància a 7 punts del segon classificat a la Lliga. Pel que fa al bàsquet, el Regal Barça va superar al Caja Laboral per 89 a 66 punts. Amb això l’equip va encadenar la 20a victòria consecutiva, amb una actuació extraordinària, sens dubte, de l’increïble Navarro. En aquest cas el Madrid també va fer encara més líder al Regal Barça.

El Barça B tampoc es va quedar enrere, sinó que va batre al Numància per la curta distància de 4 a 6 gols fóra de casa. El planter que ens presenta Luis Enrique no se’n deixa ni una, i és que va aconseguir un triomf espectacular el cap de setmana passat amb els gols de Jonathan Soriano, Espinosa, Benja i Edu Oriol.

El Barça Sorli Discau es va proclamar campió de Copa i va aixecar el seu segon títol de la temporada després de superar consecutivament a tres equips. És la 18a Copa del Rei del conjunt de Hoquei Patins. El Barça Borges també va guanyar també al Chambéry (38-23) de manera molt còmode al Palau Blaugrana i així van aconseguir entrar dins els vuitens de la Lliga de Campions.

Cada dia més el barcelonisme ens mostra la seva elegància i potència envers els seus rivals. Tenim un club que no falla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada