diumenge, 13 de març del 2011

Prova de foc

Només estem a 11 jornades de veure qui serà el nou campió de Lliga i avui, el FCBarcelona s'enfronta al Sevilla, un equip que li ha posat moltes dificultats en els darrers campionats. Aquest vespre és clau endur-se els tres punts del Sánchez Pizjuan ja que, després de la victòria del Real Madrid, el Barça no es pot permetre escurçar les distàncies amb l'equip madrileny.

Es preveu que sigui un dels partits més emocionants de la Lliga ja que el Barça té com a objectiu aconseguir altre cop els 7 punts d'avantatge respecte el segon classificat.

Pel que fa als jugadors, Pep Guardiola a optat per endur-se a gairebé tota la plantilla a Sevilla. Només Puyol, encara sense l'alta mèdica, es perd segur aquest partit que començarà només en unes hores, per al qual haurà de descartar també un dels 19 convocats que han viatjat. Després de la victòria i esforç del dimarts, el tècnic haurà de veure si introduirà canvis en l'onze inicial o si apostarà pel mateix bloc de jugadors que contra l'Arsenal.

Visita de Del Nido
La plantilla blaugrana ha rebut la visita del president del Sevilla José María Del Nido. El dirigent, acompanyat per Vilarrubí i Elías, ha entregat obsequis a Alves, Keita i Adriano en reconeixement a la seva etapa sevillista i també ha tingut un regal per als vuit culers campions del món. Es tracta d’un trofeu que reproduïa la final entre Espanya i Holanda. Zubizarreta ha recollit el que pertanyia a Carles Puyol, baixa per lesió. 



Apostes per avui: Sevilla 2 - FCBarcelona 4

1 comentari:

  1. Espero que al Sevilla no li doni per fer el partit de la temporada. Té més nom que perill, però desprès de victòria a la Champions costa concentrar-se.

    Jo veig un 0-3, o 1-3.

    Salutacions des de www.tenimunblog.com

    ResponElimina