dimarts, 15 de març del 2011

Motivació del menys golejat

Víctor Valdés ha aconseguit molt èxit en la seva trajectòria dins el FCBarcelona i assegura que malgrat això continua trobant la motivació en el dia a dia amb el Barça però també en el record dels títols i en el treball per intentar repetir-ho cada any.
Amb només 13 gols encaixats en els 25 partits de Lliga que ha disputat fins ara, Valdés té al seu abast el que seria el quart Trofeu Zamora i tercer consecutiu, en el seu palmarès individual. Aquestes dades mostren la progressió d'un porter consolidat i que s'ha convertit en una tota garantia sota els pals de la porteria del FCBarcelona. De fet, en una entrevista a Canal + Suècia, la BBC i Al Jazeera, Valdés deixa molt clar que la seva motivació la troba en diferents etapes de la seva vida: "Surt del dia a dia, de cada entrenamet, d'aprendre coses noves gràcies a l'entrenador que tenim. També de valorar on visc, el que tinc, de valorar la meva família... És anar sumant coses i recordant els grans moments que he viscut amb l'afició celebrant els títols que hem aconseguit, i treballar per intentar repetir-ho. Aquesta és la motivació que tenim".
El porter el diumenge, davant del Sevilla, va igualar el mític Antoni Ramallets pel que fa al nombre de partits defensant la porteria blaugrana a la Lliga, un total de 288. Ara ja només té Andoni Zubizarreta per davant, amb 301 partits. Si segueix a un ritme similar al que porta actualment, Valdés no trigarà gaire a arribar a igualar a Zubizarreta. "Per mi, Zubi, Ramallets i Sadurní són els referents històrics a la porteria del Barça. Van defensar durant molts anys la nostra samarreta i jo els tinc molt respecte", assegurava Víctor.

Aquest porter ha portat moltes alegries a l'equip blaugrana i tots estan orgullosos de que, Víctor Valdés, a punt de batre un nou rècord, sigui l'home que defensi els tres pals de la porteria del FCBarcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada