divendres, 18 de març del 2011

Possible trobada amb el Madrid a semis

Avui ha tingut lloc el sorteig per els quarts de final de la Lliga de Campions. A les 12 del migdia ha començat i al cap de res ja s'han sabut els diferents enquadraments.
El FC Barcelona s’enfrontarà als quarts de final de la Lliga de Campions al Xakhtar Donetsk. L’anada es jugarà al Camp Nou el 6 d’abril.  i la tornada el dimarts 12 d'abril, quatre dies abans de la visita el Santiago Bernabéu i després d’haver rebut l’Almeria. Els de Guardiola es veurien a semifinals amb el guanyador del Madrid-Tottenham, amb la tornada a Barcelona. Si el conjunt de Guardiola supera el Xakhtar Donetsk, s’enfrontarà a la ronda de semifinals contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Madrid i el Tottenham. En aquest cas, l'anada es ugaria a Madrid o Londres el 26 o 27 d'abril i la tornada al Camp Nou el 3 o 4 de maig.

Tant al Barça com al Madrid els han tocat, per dir-ho d'alguna manera, els més fàcils dins la  competició ja que a l'altra banda hi ha el Manchester contra el Chelsea i el Shalke 04 contra l'Inter. Seguidament mostro un esquema que ensenya a qui tocara a cadascú.

1 comentari:

  1. Bon camí cap a Wembley, m'agrada. Les semifinals són per mi la millor fase de la competició per trobar-se (en teoria) al Madrid. Així Puyol tindrà temps de recuperar-se i Perito també. El temps juga al nostre favor.
    A més, jo no volia el Madrid a la final. Millor a doble partit.

    Per cert, com ho has fet per tenir 20 seguidors de google?

    ResponElimina