dimecres, 30 de març del 2011

Torna la Lliga

El Barça s'enfrontarà al Vila-real a el Madrigal aquest dissabte a les 10 de la nit, tal i com ho ha confirmat la Lliga de Futbol Professional.
Serà el primer partit després de l'aturada per seleccions, on el FCBarcelona iniciarà l'últim tram de la temporada. Per altra banda, el Real Madrid, el qual es troba actualment a cinc punts del campió, disputarà el seu partit contra l'Sporting el dissabte a les sis de la tarda.
Per la seva banda, el Barça B també coincideix amb la visita de Guardiola ja que el filial de Luis Enrique juga a la capital de la Plana contra el Vila-real B quatre hores abans que ho faci el FCBarcelona.
Pel que fa a la Champions, la setmana vinent, concretament el dimecres dia sis d'abril, el Barça s'enfronta al Xakhtar Donetsk a les 20.45 hores. Els de Guardiola juguen el primer partit de l'eliminatòria en aquests quarts de final emocionants.

Una notícia a destacar d'avui dimecres és que Pinto ha sigut renovat fins el 2012. "Estic molt satisfet perquè em sento valorat", aquestes han sigut les paraules d'un Pinto que, a part de ser un gran jugador sota els pals, es porta molt bé amb els companys.
Felicitats!

2 comentaris:

  1. Per fi torna la lliga. Hem tingut el bàsket, però la veritat es que s'ha fet molt llarg 15 dies sense Barça

    ResponElimina
  2. Ja la tornem a tenir aquí! I la Champions també :)

    ResponElimina